EYE MAKE UP REMOVER

EYE MAKE UP REMOVER

Avlägsnar effektivt och skonsamt make up från ögonen.

Huden runt ögonen är mycket tunn och väldigt känslig. Det här kräver att vi är extra föriktiga med huden runt våra ögon. Det är också runt ögonen som de första tecknen på åldrande börjar synas och små rynkor kryper på i ytterkanten av ögat. Oftast beror det främst på att huden är för torr och tappar sin elasticitet.

Många sminkborttagningsprodukter är kraftfulla och starka för att med enkelhet avlägsna make up, utan omtanke för den ömtåliga huden.

Eye Make Up Remover är en mild rengöring speciellt anpassad för den känsliga torra huden runt ögat. Som med många av Madame Chics rengöringsprodukter så tillför du fukt till huden redan vid rengöringstillfället.

Eye Make Up Remover innehåller ingen olja, och det beror på att vi ska undvika att ha olja runt ögonpartiet. Olja binder vatten, vilket orsakar onödiga påsar under våra ögon. Dessutom kan det bli olyckligt om vi får in olja i ögat.

Eye Make Up Remover passar utmärkt till linsbärare, pga att den inte innehåller olja, samtidigt som den är så mild. 

Om Du använder Make Up så är denna underbara produkt ett måste i ditt badrumsskåp. Den avlägsnar effektivt och mycket skonsamt mascara och ögonskugga samt rengör det känsliga området kring dina ögon. 

125 ml

Bruk

Tag några droppar Eye Make Up Remover på fuktad bomull. Torka försiktigt bort ögonmakeupen. Gnugga eller gnid ej.

Aktive ingredienser

D-pantenol

259,00 NOK

Lägger i shoppingbag Handlevogn oppdatert